Bosma Bedden 60 dagen korting!


 

60 dagen lang 60% korting!

Bosma Bedden Emmen viert 60-jarig jubileum met fikse kortingen!


Emmen – Bosma Bedden Emmen, gevestigd aan de Nijbracht 84a in Emmen bestaat 60 jaar! Het familiebedrijf werd 60 jaar geleden, in het centrum van Emmen, opgericht door vader Piet en moeder Fennie Bosma. In 1957 startten zij met een winkel in fournituren die later werd omgedoopt tot beddenzaak. Generaties lang hebben mensen hun slaapkamers, matrassen, beddengoed, kussens, boxsprings, bedbodems en bedtextiel bij hen gekocht en geprofiteerd van een klantgerichte houding en verregaande service.

Gerrie Bosma vertelt: “Het feit we dit jaar in Emmen 60 jaar bestaan is aanleiding voor een feestje. We willen dit natuurlijk graag vieren en onze klanten mee laten profiteren. Al tientallen jaren zijn onze winkels van Bosma Bedden in Assen, Groningen, Winschoten, Wezep en Emmen een vertrouwd gezicht in de beddenbranche. Klanten profiteren van 60 jaar geschiedenis en ervaring. En intussen doen we nog steeds waar we al die jaren al goed in zijn: Bedden verkopen!”

1e verdieping
Bosma vervolgt: “ Onze klant kan bouwen op kwaliteit, onderscheidende service en onze scherpe prijzen. Met èchte merken zoals Tempur, Sealy, Velda, Caresse, Texeler, Vroomshoop en natuurlijk het huismerk Royal Dreams! Bij Bosma Bedden ligt het namelijk al 60 jaar nèt even anders en wat Gerrie Bosma betreft blijft dat de komende 60 jaar ook het geval. Hij vertelt: “De showroom is echt een lust voor het oog. Tot in de puntjes verzorgd, met een prachtige styling. Zo presenteren we ondermeer de volledige Tempur collectie. Met trots voeren we het predicaat ‘Tempur Premium Reseller’. Dat zegt genoeg. Mensen weten niet wat ze zien. Er is heel veel te zien, te beleven en uit te proberen. We nodigen iedereen uit dat vooral te komen doen!”

En dan is er die korting. Gerrie Bosma: “We hebben 60 dagen lang 60% korting op alles op de 1e verdieping van onze showroom. Maar ook op de begane grond is er veel voordeel te behalen. Zo hebben we een grote partij matrassen ingekocht in diverse maten en uitvoeringen. Er zit altijd wat voor u bij!” De beddenspecialist is enthousiast. “En daarom nodig ik iedereen uit om langs te komen en met eigen ogen te zien hoe 60 jaar ervaring eruit ziet, maar ook om dit najaar voordelig uit te zijn”, besluit Bosma. Want bij Bosma Bedden ligt het al 60 jaar net even anders. Graag tot ziens!

Royal Dream Tempur Caresse Velda Sealy Texeler Vroomshoop meubelen Royal Dream Tempur Caresse Velda Sealy Texeler Vroomshoop meubelen

(C) 2017 Bosma Bedden - Alle rechten voorbehouden.

Algemene Voorwaarden | Disclaimer | Sitemap | Website: VKD