Collectie flexa:Veiligheid & Kwaliteit

 
Flexa is geproduceerd van hoogwaardig materialen, wat garandeert het het hout in het productieproces uit duurzaam beheerde bos afkmstig is. 
Voor een optimale elegante afwerking wordt het oppervlak van de FLEXA meubelen meerdere malen met lak behandeld. Tegelijkertijd maakt het de meubelen robuust en beter bestand tegen de tekenen van slijtage. FLEXA maakt alleen gebruik van milieuvriendelijke lak op waterbasis en UV lak, die aan de Europese norm voor lak voldoet.
FLEXA meubelen zijn gemaakt voor kinderen. FLEXA heeft alle details zorgvuldig getest, zodat ouders met een gerust hart de kinderkamer kununne inrichten. FLEXA meubelen hebben bijvoorbeeld geen scherpe hoeken of kanten- die zijn  allemaal afgerond. 
Als u een bed uit het FLEXA beddensysteem aanshcaft, koopt u een flexibel systeem dan naar behoefte kan worden aangepast en uitgebreid. Nieuwsarchief:

  • Tempur Beddinghouse Poseidon Velda Texeler Keywest Royal Dream Norma Brinkhaus Flexa Pullman Tempur Beddinghouse Poseidon Velda Texeler Keywest Royal Dream Norma Brinkhaus Flexa Pullman

    (C) 2019 Bosma Bedden - Alle rechten voorbehouden.

    Algemene Voorwaarden | Disclaimer | Sitemap | Website: VKD