Najaars aanbieding Caresse

Diner voor twee bij Najaarsactie Bosma Bedden

Wat zijn de twee belangrijkste zaken in het leven? Juist ja: Slapen en eten. Bij Bosma Bedden in Emmen weten ze alles van slapen en bij het Italiaans restaurant Su Sardu weten ze alles van goed eten. Deze twee ondernemers hebben elkaar gevonden in de grote Najaarsactie van Bosma Bedden. Wie in deze periode een boxspringset van het topmerk Caresse aanschaft krijgt een ‘Diner voor twee inclusief wijnarrangement’ bij Su Sardu.
“Maar dat is nog niet alles”, zegt Gerrie Bosma. “Op een groot aantal geselecteerde Caresse boxspringsets geven we 30 procent korting. Caresse geeft bovendien 25 jaar garantie op veer- en framebreuk.” Bosma voegt er nog aan toe dat bijna alle aanbiedingen op voorraad zijn.


Zestig jaar

Bosma Bedden is in Emmen al meer dan zestig jaar gespecialiseerd in slapen. Het bedrijf voert dan ook niet voor niets de slogan dat de bedden van Bosma Bedden net even anders liggen. Het bedrijf heeft in al die jaren een groot tevreden klantenbestand opgebouwd. “Heel veel klanten komen dan ook bij ons terug”, weet Gerrie Bosma. “Zij zien ons als een vertrouwd en voordelig adres met uitstekende prijs– en kwaliteitsverhoudingen en verstand van alles wat met slapen te maken heeft. Dat vertrouwen willen we belonen met korting op de Caresse boxspringsets.”

Slaapgarantie

Bosma Bedden is in al die jaren een familiebedrijf gebleven, waar persoonlijk en vakkundig advies hoog in het vaandel staat. In de ruime showroom is alles te vinden voor op de slaapkamer zoals seniorenbedden, kasten, dekbedden, kussens, matrassen, beddengoed en natuurlijk boxspringbedden. Bosma Bedden heeft ook een eigen service- en montagedienst. “Op elke aanschaf bieden wij onze unieke slaapgarantie”, zegt Bosma. Bosma Bedden voert naast het merk Caresse ook bedden van het exclusieve huismerk Royal Dreams.
Bosma Bedden is gevestigd aan de Nijbracht 84a in Emmen. Tel. 0591-648328.

Bekijk de aanbiedingTexeler Caresse Tempur Velda Vroomshoop meubelen Royal Dream Sealy Texeler Caresse Tempur Velda Vroomshoop meubelen Royal Dream Sealy

(C) 2019 Bosma Bedden - Alle rechten voorbehouden.

Algemene Voorwaarden | Disclaimer | Sitemap | Website: VKD