Actueel

Bosma Bedden in Emmen blijft voor de klanten bereikbaar.

EMMEN – Van de een op de andere dag moesten dinsdag de niet-essentiële winkels vanwege de toegenomen dreiging van het coronavirus de deuren sluiten. Die mededeling van premier Rutte kwam hard aan bij de winkeliers, die het toch al zo moeilijk hebben na de eerdere sluitingsperiode. Hoe houd je in deze crisis je hoofd boven water is dan de vraag. Een van de lokale ondernemers die in deze moeilijke tijd klaar blijft staan voor zijn klanten is Bosma Bedden in Emmen.

“Onze winkel moet begrijpelijkerwijs dicht tot nadere informatie van het RIVM, maar dat betekent niet wij onze klanten in de steek laten”, zegt Gerrie Bosma. “Iedereen die iets bij ons heeft besteld krijgt het sowieso thuis geleverd. Onze bezorging gaat dus gewoon door.” Bosma geeft aan dat de veiligheid en gezondheid van de klanten en medewerkers daarbij leidend en het allerbelangrijkste is. “We volgen daarom de berichtgeving van de overheid op de voet en nemen de daarbij behorende maatregelen.”

“Maar”, adviseert Bosma, “juist nu is goed slapen ontzettend belangrijk om fit en sterk te blijven. Of om uit te rusten en bij te komen als je door ziekte geveld bent. Corona vergt zowel fysiek als psychisch veel van ons. Ga daarom op tijd naar bed, probeer een vast ritme aan te houden en beweeg overdag voldoende. We vertrouwen erop dat we met alle voorzorgsmaatregelen,  zorgvuldigheid en klaar staan voor elkaar, deze uitbraak doorstaan. Wij bewaren ondertussen de rust, want dat is wat we al ruim zestig jaar doen.”

Omdat een gang naar de winkel momenteel niet mogelijk is, komen de medewerkers van Bosma Bedden Emmen bij de klanten thuis om onder meer persoonlijk advies te geven over matrassen, boxsprings en dekbedden enzovoort. Is dat een probleem, dan is het nu al mogelijk om een winkelafspraak in te plannen voor na de huidige lock down. “We helpen onze klanten nu en ook in het nieuwe jaar graag met persoonlijk slaapadvies, op een moment dat het hen goed uitkomt. Zorg goed voor elkaar en blijf gezond.”
Maak nu een afspraak via www.bosmabedden.nl of bel 0591 648328 of 0629 411212. Mailen kan ook naar emmen@bosmabedden.nl.

Royal Dream Caresse Vroomshoop meubelen Texeler Tempur Velda Royal Dream Caresse Vroomshoop meubelen Texeler Tempur Velda

(C) 2021 Bosma Bedden - Alle rechten voorbehouden.

Algemene Voorwaarden | Disclaimer | Sitemap | Website: VKD