Actueel

Bosma Bedden weer open voor klanten
EMMEN – “Eindelijk”, verzucht Gerrie Bosma van Bosma Bedden in Emmen, “hoewel nu nog alleen op afspraak, maar we mogen eindelijk weer klanten in de winkel ontvangen.” Voor veel ondernemers komt de toezegging van het kabinet als een verlossing. Maandenlang hebben we geen klanten mogen ontvangen. Ook het click en collect-idee zette geen zoden aan de dijk.
Bosma Bedden houdt het hoofd nog steeds boven water. “We hebben namelijk niet zitten afwachten, maar het initiatief genomen om afspraken bij klanten thuis te maken. Dat wordt heel erg gewaardeerd. We zijn van plan ook na de coronacrisis hier mee door te gaan.”
Vanaf woensdag 3 maart is het toegestaan dat winkels weer twee klanten tegelijk kunnen ontvangen. “Dat kan nu nog alleen op afspraak”, zegt Bosma. “Dat kan via onze website of telefonisch. In overleg plannen we dan het tijdstip in.”
Omdat de winkel van Bosma Bedden twee verdiepingen telt mogen er vier klanten tegelijk naar binnen. “Onze winkel is zo groot dat mensen niet bij elkaar in de buurt kunnen komen. We hebben sowieso alle voorzorgsmaatregelen genomen om besmettingen met het covidvirus te voorkomen. Natuurlijk gelden de basisregels zoals de 1,5 meter afstand en hygiënemaatregelen ook bij ons. Wij attenderen onze klanten erop dat ze thuisblijven bij klachten.”
Bosma voegt er in het algemeen nog aan toe dat het juist nu zo belangrijk is dat mensen kunnen slapen op een kwalitatief goed bed en niet op ‘plastic’ matrassen, die overal op internet worden aangeboden. “Onze boodschap is dan ook: Slaap lekker en blijf gezond. Onze matrassen zijn bewezen goed van kwaliteit.”
Altijd bereikbaar
Bosma Bedden is daarom altijd bereikbaar. De medewerkers geven telefonisch advies en wanneer wenselijk ook bij de mensen thuis. Bij het bezorgen van een nieuw bed worden alle mogelijke voorzorgsmaatregelen genomen. Bij Bosma Bedden kun je natuurlijk ook terecht voor dekbedden, overtrekken, hoeslakens, kussens, kasten, bedbodems en senioren ledikanten. Met de verkoop van bedden voor senioren voorziet Bosma Bedden in een grote behoefte. Vraag naar de mogelijkheden.
Bel of mail voor een afspraak naar 0591-648328 of mail naar emmen@bosmabedden.nl. Kijk ook op www.bosmabedden.nl.
Bosma Bedden in Emmen is gevestigd aan de Nijbracht 84a.

M-Line Vroomshoop meubelen Royal Dream Velda Caresse Tempur Texeler M-Line Vroomshoop meubelen Royal Dream Velda Caresse Tempur Texeler

(C) 2021 Bosma Bedden - Alle rechten voorbehouden.

Algemene Voorwaarden | Disclaimer | Sitemap | Website: VKD