Bosma Bedden: Ligt net even anders!

Bekijk onze Showroommodellen!

Bosma Bedden in Emmen blijft voor de klanten bereikbaar.

EMMEN – Van de een op de andere dag moesten dinsdag de niet-essentiële winkels vanwege de toegenomen dreiging van het coronavirus de deuren sluiten. Die mededeling van premier Rutte kwam hard aan bij de winkeliers, die het toch al zo moeilijk hebben na de eerdere sluitingsperiode. Hoe houd je in deze crisis je hoofd boven water is dan de vraag. Een van de lokale ondernemers die in deze moeilijke tijd klaar blijft staan voor zijn klanten is Bosma Bedden in Emmen.

“Onze winkel moet begrijpelijkerwijs dicht tot nadere informatie van het RIVM, maar dat betekent niet wij onze klanten in de steek laten”, zegt Gerrie Bosma. “Iedereen die iets bij ons heeft besteld krijgt het sowieso thuis geleverd. Onze bezorging gaat dus gewoon door.” Bosma geeft aan dat de veiligheid en gezondheid van de klanten en medewerkers daarbij leidend en het allerbelangrijkste is. “We volgen daarom de berichtgeving van de overheid op de voet en nemen de daarbij behorende maatregelen.”

“Maar”, adviseert Bosma, “juist nu is goed slapen ontzettend belangrijk om fit en sterk te blijven. Of om uit te rusten en bij te komen als je door ziekte geveld bent. Corona vergt zowel fysiek als psychisch veel van ons. Ga daarom op tijd naar bed, probeer een vast ritme aan te houden en beweeg overdag voldoende. We vertrouwen erop dat we met alle voorzorgsmaatregelen,  zorgvuldigheid en klaar staan voor elkaar, deze uitbraak doorstaan. Wij bewaren ondertussen de rust, want dat is wat we al ruim zestig jaar doen.”

Omdat een gang naar de winkel momenteel niet mogelijk is, komen de medewerkers van Bosma Bedden Emmen bij de klanten thuis om onder meer persoonlijk advies te geven over matrassen, boxsprings en dekbedden enzovoort. Is dat een probleem, dan is het nu al mogelijk om een winkelafspraak in te plannen voor na de huidige lock down. “We helpen onze klanten nu en ook in het nieuwe jaar graag met persoonlijk slaapadvies, op een moment dat het hen goed uitkomt. Zorg goed voor elkaar en blijf gezond.”
Maak nu een afspraak via www.bosmabedden.nl of bel 0591 648328 of 0629 411212. Mailen kan ook naar emmen@bosmabedden.nl.Gerrie Bosma en zijn team heten u van harte welkom op deze site van Bosma Bedden Emmen. We zijn al meer dan 60 jaar gevestigd in Emmen. Met meer dan 1100 m2 aan de Nijbracht in Emmen, heeft u niet alleen de meeste keuze, maar bent u ook verzekerd van een verantwoord advies als het om goede nachtrust gaat.

Een goed bed kopen is niet eenvoudig.
U wilt immers een bed dat precies bij u past en dat bovendien jaren meegaat. Bosma Bedden stelt dan ook hoge eisen aan de merken die wij voeren. De materialen, de technologie, het ontwerp, alles moet van de hoogste kwaliteit zijn. Anders kunnen wij er niet volledig achter staan. Bosma Bedden: "ligt net even anders".

Als u opzoek bent naar kwaliteit en producten met een uitstekende garantie bent u bij Bosma Bedden in Emmen aan het juiste adres.

Op onze site staan meestal geen prijzen, want wij hebben onze internetsite puur om u een indruk te geven van onze winkel. Mocht u prijzen willen hebben dan kunt u ons mailen of bellen. Wij hebben echter liever dat u in de winkel komt om alles eens rustig te bekijken. Graag tot ziens in onze winkel!

Waarom kiezen voor Bosma Bedden?
- Bosma Bedden heeft al meer dan 60 jaar ervaring
- 100 % familie bedrijf
- Persoonlijk en vakkundig advies
- Ruime showroom waar alles is te vinden voor op de slaapkamer
- Uitstekende prijs/kwaliteitsverhoudingen
- Eigen service en montage dienst
- Unieke slaapgarantie
 

 

 Klik hier voor onze facebook pagina.

 

Ons aanbod

  • Bedtextiel
  • Bodems
  • Matrassen
  • Ledikanten
  • Nachtkastjes
  • Boxsprings
  • Seniorenbedden
  • Dekbedden en kussens
Royal Dream Vroomshoop meubelen Texeler Caresse Velda Tempur Royal Dream Vroomshoop meubelen Texeler Caresse Velda Tempur

(C) 2021 Bosma Bedden - Alle rechten voorbehouden.

Algemene Voorwaarden | Disclaimer | Sitemap | Website: VKD