Royal DreamRoyal Dreams is het exclusieve huismerk van Bosma Bedden en is het tastbare resultaat van een jarenlage ervaring en samenwerking met de betere fabrikanten en voldoet aan de beste kwaliteitseisen.

De Royal Dreams collectie wordt exclusief voor Bosma Bedden vervaardigd en samengesteld en garandeert u topkwaliteit voor een betaalbare prijs. De RD-collectie bestaat uit een linnen-, boxspring-, lattenbodem- en matrassenlijn, biedt talloze mogelijkheden/variaties en is leverbaar in vele maten, verschillende hardheden, verstelmogelijkheden, etc.

De Royal Dreams matrassenlijn biedt u een ruime keuze in pocketvering en latex uitvoeringen. In de lattenbodemlijn heeft u de keuze uit 28- en 42-lats bodem en in de boxspringlijn keuze uit diverse modellen, potensets, stoffen en kleuren. De Royal Dreams collectie is vervaardigd van 1e klas materialen voor een lange levensduur. Daarnaast geldt voor u de unieke slaapgarantie op met name de matrassenlijn, waardoor u geen miskoop kunt doen. Dit tezamen met een langere garantieperiode dan gebruikelijk, maakt van Royal Dreams een unieke collectie, waar Bosma Bedden vierkant achter staat. Het garandeert u duurzame zekerheid van een juiste keuze tegen een betaalbare prijs.

De boxsprings en bekbedden zijn te verdelen in drie categorieën:
''Royal Basic''
''Royal Silver''
''Royal Gold'' 

De belangrijkste voordelen van de Royal Dream collectie:
- Goede prijs/kwaliteitsverhoudingen
- Uitstekende garanties
- Producten worden in Nederland en België geproduceerd
- Gebruik van de beste materialen
- Slaapgarantie

Wij hebben een collectie samengesteld voor iedere portemonnee zodat wij iedereen kunnen bedienen. De gehele collectie Royal Dream is te vinden in onze showroom. U bent van harte welkom

Wiemann Texeler Velda Pullman Brinkhaus Rauch Royal Dream Tempur Wiemann Texeler Velda Pullman Brinkhaus Rauch Royal Dream Tempur

(C) 2020 Bosma Bedden - Alle rechten voorbehouden.

Algemene Voorwaarden | Disclaimer | Sitemap | Website: VKD